DONKY SJOT

De kadeekes zijn er weer en ze maken nen hoop ambras. Wad adje gepaast?DonQ_001

De madammen zijn iel sjik! Amai!DonQ_002

Mo de meniere zen van alle standen. Nen boor, ê pjèed, ne sjikken tip en nen Don Quisjot, mo g’etsj gi gedacht van wa da ze nog allemoe wedde!
DonQ_005        DonQ_003DonQ_004        DoqQ_006

En ons koor! Ge moetsj êt g’uud emme! Ge kuntsj êt uure! In ’t Vondel. 20, 21, 22 april!!

DQ_FB_001_1_1_1

 

 

VLIEGENZWAM

HIERBIJ HET SWINGENDE GEZELSCHAP UIT VLIEGENZWAM!

Thuis, Buren en Familie zijn er klein bier tegen en we beloven dat niemand van het begin tot het einde zal bleiten. Behalve achteraf degenen die niet komen kijken zijn natuurlijk. En geef het maar toe, ge moogt ver gaan zoeken om dit in ‘de boekskes’ te vinden.

ROSALIE

Wist je dat een ROSALIE in Frankrijk een autootje is dat je zelf moet voortbewegen door middel van pedalen met een dakje op. Het autootje heeft een dak, niet de pedalen. Bij Volharding is een Rosalie een mens die graag in bed ligt om haar geld te tellen. Gekke boel!

 

Hierboven de Volhardingsrosaliërs in volle glorie. Ook een gekke boel!!

 

 

Amaaaaai!!!!

Je hebt er geen idee van! Je kunt er ook geen idee van hebben! Wat er allemaal nodig is om een vis te bakken! En zeker deze vis. Met boter alleen gaat het niet lukken, dat kunnen we al verklappen. Zoals jullie zien kunnen de betreffenden er mee lachen maar ze kunnen ook serieus zijn.  Alhoewel… Goed bezig!!IMG_3041

IMG_3047

Dat van die boter en die vis…

  …moeten we waarschijnlijk niet zo letterlijk nemen. Volgens ons gaatIMG_BL2942aIMG_BL2946IMG_BL2953IMG_BL2962 het meer over poen scheppen en uitvluchten zoeken en elkaar flauskes wijsmaken en nog zo van die dingen. In ieder geval wordt er serieus getravact. Dat zie je aan de bijgevoegde beelden maar volgende week zijn al die boeken weg en dan gaan we nieuwe foto’s maken waar nog veel harder op gewerkt wordt. Wij houden jullie dus zeker op de hoogte want wie wil er eigenlijk geen poen scheppen? Die met zijn blauw lacosteke aan schijnt daar een goeie truc voor gevonden te hebben maar voor het moment wil hij er nog niets over vertellen. We komen het wel te weten!

BOTER BIJ DE VIS!

Inderdaad, Volharding schiet andermaal wakker! En deze keer is er boter bij de vis. Nog maar een beetje boter om te beginnen maar er komt meer! Kilo’s.

In afwachting hier al een prachtige foto van onze regisseur in actie. Joeri Zelck. Zijn sporen verdiende hij al dik bij ‘Weredi’ in Lot, voor de kenners niet van de minste!

IMG_2171

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En jawel, jawel, Nora is erbij en Wim en Jackie en Iwein en… en nog een pak anderen waarvan er in de volgende editie ook straffe foto’s zullen verschijnen want het wordt één grote komedie. Een formidabele komedie. Een ongelooflijke komedie ook met véél boter bij de vis!

IMG_2180