’t Ieste neus van de Stèer…

Voila, ’t stoet erop! Of mè ander waure, ’t es begost. Ons draa kuiningezangers zen al van in de zaumer beginne beidele voe zeiker te zèen da ze ’t teige kesmis goo goen kunne. Ee onder ’t bewèes.

IMG_2978IMG_2984 Gelèk as da ge kuntsj paaze goet êt ee auver Pitje Vaugel, Suskewiet en Skrobberbeik of mè anders gezèed André Herremans, Bert Coffernils en Bart Devits mo pas op ze zen nog incognito beizig. We goen ze nateurlêk oek ni allien loote doon. Da zau ni skuun zèen. Ze wedde binne keut g’assiteit in uile spel dui Iwein Denayer, Lise Ceyssens, Mie Vancoillie, Nora Marchal, Valerie De Bel en Wim Verdeyen.

Mo da’s nog ni alles, doe komme oek zingende kaffeikalante ba dei stèer te pas. Tot naa too zen da Guy Provost, Jacky Maes, Nica Monsieur en Lus Vancoillie, mo doe kommen er nog baa. G’uut er nog van!

Zoe zi, genoeg voe iene kie.

De redakse.